Настилки от шлайфан бетон

Phone Number
google+facebooktwitter

        "Перфект Бетон" ЕООД предлага изграждането на настилки от шлайфан бетон, подходящи за индустриални и търговски помещения, логистични центрове, бензиностанции, гаражи и много други предвид високите си експлоатационни свойства.

        Сред най-ценните качества на настилките от шлайфани бетони са устойчивостта на високо натоварване, лесната поддръжка и не на последно място свойството им да не отделят прах. Тези характеристики се постигат от специалната технология за нанасяне на бетоновата настилка, която включва изграждане на армирана бетонова основа, заякчаване на повърхността с втвърдител и импрегниране за запечатване на порите срещу приникване на влага и агресивни замърсители, каквито например могат да бъдат гориво-смазочните материали.

 

        Качеството на изпълняваните от нас бетонови настилки е многократно проверено. Кратки сведения за някои от обектите в чието изграждане е участвал нашият екип може да видите в рубриката Референции. В последните години ние бяхме в ядрото на една от водещите фирми за шлайфан бетон в България, повече за нас може да научите от рубриката ни За фирмата. Нашите клиенти могат да разчитат на изключително коректното ни партньорство при ясни и взаимноизгодни условия. А за цените, които предлагаме може да се информирате още сега, като посетите рубриката Продукти, услуги и цени в нашия сайт.

 

        Моля, не се притеснявайте да се свържете с нас за допълнителна информация, въпроси или предложения на някой от посочените в рубриката Контакти телефони или на нашият e-mail адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., пишете ни!